Kan dat wel, een laadpaal bij mij thuis?

Thuisladen is de ideale oplossing om met zekerheid en gemak te rijden in jouw elektrische auto. Zo ben je niet meer afhankelijk van openbare laadpunten en weet je zeker dat jouw auto altijd klaar is voor gebruik. Maar hoe zit dat, een laadpaal bij jou thuis. Kan dat wel?

Bekijk de video hieronder.

Een laadpaal thuis

Laadpaal aan huis? Dit heb je nodig

De enige vereiste voor een eigen laadpaal thuis is het hebben van een eigen parkeerplaats of oprit. Wil jij een laadpaal bij ons aanvragen? Geef online je wensen door, dan nemen wij contact met je op. Zo gaan wij aan de slag om alles voor jou te regelen. 

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Eneco emobility geeft antwoord

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord.

Hoe bestel ik een laadpaal of laadpas? Bekijk het hier!

Heb je altijd een volle batterij nodig? Bekijk het hier!

Hoeveel kost een laadpaal bij mij thuis? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.