Hoeveel kost een laadpaal aan huis?

Bij Eneco eMobility hebben we verschillende laadpalen en abonnementen. Wij hanteren transparante en vaste tarieven, zodat jij altijd weet wat je betaalt voor het opladen van jouw elektrische auto. Dat is fijn! Maar hoeveel kost een laadpaal aan huis precies?

Bekijk de video hieronder. 

Hoeveel kost een laadpaal

Betaal altijd een vast tarief

Bij de aanschaf van jouw laadpaal thuis, ontvang je een gratis laadpas. Met onze laadpas betaal je altijd een vast tarief per kWh. Maar zodra je gebruikmaakt van jouw laadpunt of laadpaal, stijgen ook je energiekosten. Deze betaalt Eneco eMobility elke maand terug. Zo betaal je met de pas dus alleen voor laden. Benieuwd naar de tarieven van het laden? 

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Eneco emobility geeft antwoord

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord.

Waar kan ik opladen? Bekijk het hier!

Kan dat wel bij mij een laadpaal? Bekijk het hier!

Hoe bestel ik een laadpaal of laadaps? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.