Hoe gaat het bestellen van een laadpaal in zijn werk?

Je hebt een elektrische auto op het oog, en bent van plan een laadpaal en een laadpas te kopen. Mooi! Bij Eneco eMobility bestel je deze gemakkelijk online. Maar hoe gaat het bestellen van een laadpaal of laadpas precies in zijn werk?

Bekijk hieronder de video.

Hoe bestel je een laadpaal.

Bestel jouw laadpaal zorgeloos online

De aanvraag van jouw laadpaal kan dus snel en gemakkelijk online. Wij zorgen voor een zorgeloze installatie, beheer en onderhoud. Wil jij jouw laadpaal aanvragen? Bestel hieronder eenvoudig je laadpaal of laadpas.

 

Een gratis laadpas!

Een laadpas is gratis bij een laadpunt van Eneco eMobility. Wil je liever één of meerdere, losse laadpassen aanschaffen? Dat kan voor €3 per maand. 

We hanteren transparante laadtarieven: je betaalt één tarief voor laden bij een Eneco eMobility-laadpunt en één voor laden bij een niet-Eneco eMobility-laadpaal. Dat klinkt dubbel, maar dat is het niet. Bekijk in de video hoe dat werkt.

Voor snelladen hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van de exploitant. Onze tarieven vind je hier.

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord.

Heb je altijd een volle batterij nodig? Bekijk het hier!

Hoeveel kost een laadpaal bij mij thuis? Bekijk het hier!

Waar kan ik mijn auto opladen? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.