Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Eneco-emobility-geeft-antwoord-1.jpg

Hoeveel kost een laadpaal aan huis?

Bij Eneco eMobility hebben we verschillende laadpalen en abonnementen. Wij hanteren transparante en vaste tarieven, zodat jij altijd weet wat je betaalt voor het opladen van jouw elektrische auto. Dat is fijn! Maar hoeveel kost een laadpaal aan huis precies?  

Waar kan ik het beste opladen?

Laden doe je het makkelijkste op een plek waar je lang geparkeerd staat. Maar wat is nou de beste plek om jouw elektrische auto te laden?

Kan dat wel, een laadpaal bij mij thuis?

Thuis laden is de ideale oplossing om met zekerheid en gemak te rijden in jouw elektrische auto. Zo ben je niet meer afhankelijk van openbare laadpunten en weet je zeker dat jouw auto altijd klaar is voor gebruik. Maar hoe zit dat, een laadpaal bij jou thuis? Kan dat wel? 

Hoe gaat het bestellen van een laadpaal of laadpas in zijn werk?

Je hebt een elektrische auto op het oog en bent van plan een laadpaal te kopen. Mooi! Bij Eneco eMobility bestel je deze gemakkelijk online. Maar hoe gaat het bestellen van een laadpaal of laadpas precies in zijn werk? 

Heb je altijd een volle batterij nodig?

Zit jij eraan te denken om een elektrische auto aan te schaffen, maar vraag jij je af of dat wel praktisch is, dat laden? Bij Eneco eMobility zijn we van mening dat de handeling van het laden van een auto niet veel verschilt van het tanken met benzine of diesel. De vraag die dan ook vaak aan ons wordt gesteld is: heb je altijd een volle batterij nodig?

Interesse in een laadpaal thuis?

Heb jij andere vragen? Bekijk hier onze veelgestelde vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 Iedere klant kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.