Word jij onze nieuwe klantexpert?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met technische affiniteit én een commerciële drive. Vind jij het leuk om een klant van a tot z te begeleiden, kun je snel schakelen tussen verschillende betrokken partijen en weet jij het overzicht te behouden? Lees dan snel verder!

Eneco eMobility is een scale-up en 100% Eneco dochter. Het aantal elektrische auto’s neemt de komende jaren exponentieel toe. Wij leveren laadoplossingen voor thuis en op het werk en helpen mensen en bedrijven naadloos over te schakelen op elektrisch rijden. Dat is e-mobility made e-asy.

De ambities zijn zeer hoog. De komende jaren willen wij ons verder ontwikkelen tot een van de grootste spelers op de Europese markt. Wij hebben de eerste stappen in Nederland, Duitsland, Luxemburg en België al gezet.

Wat ga je doen?
Als klantexpert ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Dit doe je zowel telefonisch als via de mail. Je begeleidt het proces vanaf de aanvraag tot en met de installatie van een laadpaal en pakt daarin de rol van adviseur. Je controleert laadpuntaanvragen, geeft advies over de best passende oplossing en maakt offertes en facturen. Daarnaast heb je nauw contact met leveranciers en installateurs en behandel je alle voorkomende technische vragen. Dit maakt jou de spin in het web!

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Samen met jouw toekomstige team van 9 energieke collega’s doen jullie er dan ook alles aan om dit voor elkaar te boksen!

De klantenservice en andere operationele activiteiten voor de Belgische en Duitse markt worden ook gerund vanuit Rotterdam. Er zijn dus volop doorgroeimogelijkheden voor jou! De eerste doorgroeimogelijkheid is die van Senior Klantexpert. Jouw taken worden dan uitgebreid met diverse salesactiviteiten en het beheer van complexe grootzakelijke projecten en aanvragen.

Wij vragen:
 HBO werk + denk niveau
 Nederlands en Engels in woord en schrift, Duits en Frans is een pré
 Communicatief sterk, technisch aangelegd, commercieel gedreven en snel schakelen
 Affiniteit met techniek: je kunt je systemen snel eigen maken
 Je wordt blij van auto’s, duurzaamheid en nieuwe technologie
 No nonsens mentaliteit
 Gezonde dosis humor

Wij bieden:
 Uurloon: marktconform
 Reiskostenvergoeding: Ja
 Startdatum: in overleg
 Contracturen: 40 uur
 Werktijden: 8 tot half 5 of half 10 tot 6 (ma t/m vrij)
 Voldoende doorgroeimogelijkheden
 Werklocatie: hartje Rotterdam (Weena)

Enthousiast over de functie? Reageer dan direct! Mail je CV en motivatiebrief naar klaartje.vermeeren@eneco.com