Samenwerking met Jaguar Landrover Benelux

Partnership Eneco en Jaguar Land Rover Benelux voor elektrische laaddiensten 

ROTTERDAM, 28 SEPTEMBER 2018 – Eneco en Jaguar Land Rover Benelux gaan samenwerken op het gebied van elektrische laaddiensten. De importeur en het duurzame energiebedrijf gaan de samenwerking aan om elektrisch rijden nog aantrekkelijker en laagdrempeliger te maken.

Door de samenwerking kan een klant die een nieuw elektrisch model van Jaguar Land Rover bestelt – zoals de volledig elektrische Jaguar I-PACE of de Land Rover Plug-in Hybrid – eenvoudig een laadpunt van Eneco mee bestellen. Eneco eMobility, het onderdeel van Eneco dat gespecialiseerd is in laaddiensten, regelt vervolgens alles rond de installatie van het laadpunt en zorgt dat de klant snel en optioneel eenvoudig groene stroom kan ‘tanken’. Daarnaast plaatst Eneco oplaadpunten bij nagenoeg alle dealers van Jaguar Land Rover in de Benelux.

Marc Bienemann, managing director Jaguar Land Rover Benelux: “Wij willen onze klanten niet alleen de Jaguar Land Rover ervaring bieden met onze elektrische modellen, zoals de Jaguar I-PACE, maar ook zorg dragen als het gaat om een premium laadvoorziening voor thuis en/of op het werk, tevens speelt duurzaamheid daarbij een belangrijke rol. In Eneco hebben we een partner gevonden die deze waarden deelt.”

Bram Poeth, directeur Eneco eMobility: “Met dit partnership gaan we het rijden in de elektrische en hybride auto’s van deze iconische Britse merken nog aantrekkelijker en duurzamer maken. Daar ben ik bijzonder trots op.’