Jouw wagen moet altijd vooruit kunnen, net als jouw onderneming

Een snellader is geschikt voor bedrijven waarbij de zaken én de wagens nooit stilstaan. Een auto, bestelwagen of zelfs vrachtwagen kan met een snellader binnen je onderneming in korte tijd volledig worden opgeladen. Zo maak je optimaal gebruik van je elektrische voertuig. En je laadt uiteraard altijd op 100% groene stroom.

Eneco eMobility

Waarom een snellader van Eneco eMobility?

Met onze snelladers ben je klaar voor de toekomst. Laad je elektrische voertuigen in een handomdraai op en ga zorgeloos weer op pad.

 • Groeit met je mee

  De Delta UFC-lader begint bij 50 kW, maar met de flexibele modules kan je het vermogen verhogen tot maximaal 150 kW. Op die manier groeit deze laadpaal mee met jouw behoefte en onderneming.

 • Geschikt voor bedrijfswagens

  Met de Delta UFC-lader kan je optioneel ook vrachtwagens en bestelwagens opladen.

 • Efficiënt laden

  Bij de omzet van ‘normale’ AC-stroom naar ‘snellaad’ DC-stroom gaat er altijd wat energie verloren. De Deltaladers zijn zo efficiënt ingericht dat dit bij deze lader nauwelijks voorkomt.

 • Toekomstbestendige installatie

  Ook bij de installatie houden we rekening met de lange termijn. Zo leggen we toekomstbestendige kabels aan, waardoor je laadpaal in de toekomst eventueel nog verzwaard kan worden.

Snellader op maat

We kunnen de snelladers volledig aanpassen aan jouw behoefte en situatie. We bieden twee varianten aan: een snellader tot 25 kW en een ultrasnellader tot 200 kW.

Delta DC 25 kW

 • Beschikbaar als wand- en paalmodel
 • Inclusief vaste kabel
 • Direct snelladen zonder aanpassingen aan de elektriciteitsvoorziening

  Delta UFC 50 kW tot 200 kW

  • Uitbreidbaar vermogen in stappen van 12,5 kW
  • Uitvoerbaar in jouw bedrijfskleuren

  • Standaard met 3 meter vaste kabel, optioneel uit te breiden tot 5,5 meter kabel

  • Leverbaar met 2 tot 6 aansluitingen

   12 snelladers voor Koopmans Bouwgroep

   Elektrisch rijden zonder gedoe

   TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep is specialist in circulair bouwen in opdracht van klanten. Het bedrijf zet duurzaamheid ook in zijn eigen bedrijfsvoering voorop en daarbij hoort een volledig elektrisch wagenpark. Eneco eMobility zorgt voor de laadpalen en een webomgeving. “Via deze mooi vormgegeven omgeving hebben we een goed inzicht in de verbruikswaarden en het laadgedrag van de wagens.”

    Onze klant Telstar

    Snellader met een publieke functie bij Telstar

    Bij profvoetbalvereniging Telstar is een snellader in combinatie met een reguliere laadpaal geïnstalleerd. De laadpalen zijn voor iedereen beschikbaar en daarmee is het de eerste publieke snellader van de regio. Het is een van de hoogtepunten voor de verduurzaming van Telstar. De komende jaren gaat de voetbalclub zich, samen met onder andere de gemeente Velsen en Eneco, ook bezighouden met duurzame gebiedsontwikkeling rondom het stadion.

     charging station

     Interesse in snelladen?

     Neem contact op met onze partnermanagers. Zij helpen je graag verder.