Eneco eMobility geeft antwoord

Wat past er bij mij: het kopen of huren van laadpalen?

Zit jij eraan te denken om voor je bedrijf een of meerdere laadpalen aan te schaffen? Bij Eneco eMobility hebben we bieden we verschillende financieringsopties aan. Zo kunnen wij jou helpen de keuze te maken tussen het kopen, of het huren van de laadpalen.

Laden zonder investeren

Met de financieringsopties van Eneco eMobility help jij je bedrijf aantrekkelijk te maken voor medewerkers en klanten die dagelijks willen laden. Zo hoeven zij zich geen zorgen te maken om met een lege batterij aan de kant van de weg te staan, na een lange dag werken. Als je geïnteresseerd bent in het aanschaffen of huren van laadpalen voor je bedrijf klik dan op onderstaande button.

    Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

    Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere, en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.