Laadzaken - Elektrisch laden bij Keiretsu

“Wij verwachten dat we in 2022 100% elektrisch rijden.”

Elektrisch rijden biedt kansen. Als ondernemer hoef je elektrisch rijden niet direct in je producten of diensten te verwerken om er je voordeel mee te doen. Laadoplossingen bieden genoeg andere kansen voor ondernemingen. In de serie Laadzaken bezoekt presentatrice Anic van Damme ondernemers om erachter te komen welke, en waarom zij laadoplossingen hebben toegepast op hun bedrijf. Op welke manier speelt elektrisch rijden en elektrisch laden een rol in hun bedrijfsproces? Wat zijn de mogelijkheden en uitdagingen, en wat levert het ze op?

Elektrisch laden bij Keiretsu

In deze aflevering gaan we op bezoek in Rotterdam bij een bedrijf dat recentelijk zijn laadzaken op orde heeft gebracht, namelijk een expert in relatiegeschenken Keiretsu. 

Heb jij jouw laadzaken al op orde? Durf ook de stap te zetten naar simpel en duurzaam laden. Interesse?

    Laadzaken op orde bij Keiretsu

    Keiretsu Europe is een creatief team met passie voor het maken van onderscheidende promotionele producten. Zo verzorgen ze goed uitgevoerde promotions, gifts en premiums om het merk of de identiteit van hun klanten te versterken. Vanuit hun visie op duurzaamheid en de doelstelling om CO2-neutraal te worden, is mede-eigenaar van het bedrijf, Sander de Maa, aan het overstappen van hybride naar elektrische auto’s. Bij deze keuze is de wens om vooruitstrevende klanten aan te trekken een doorslaggevende reden om die verandering door te zetten. Sander de Maa: “Wij verwachten dat we in 2022 100% elektrisch rijden.”

      Opladen in de stijl van het bedrijf

      Omdat Keiretsu Europe een creatief bedrijf is en zijn creatieve uitstraling van de werkomgeving koestert, kwam Sander met een bijzonder voorstel bij Eneco eMobility. Sander: “Wij vonden dat als we een laadpaal neerzetten, dat het wel helemaal bij onze eigen identiteit moet passen.” Keiretsu ontwierp en bouwde de palen zelf. Eneco eMobility was hierin een flexibele partner die daarin meedacht, waardoor de stijl van de laadpalen nu volledig in lijn is met het pand en het naastgelegen water. Sander: “We konden samen goed aan de slag. We zijn blij met de robuuste uitstraling die mooi past bij de omgeving van ons bedrijfspand.”