Eneco eMobility geeft antwoord

Hoe zorg ik voor voldoende laadcapaciteit?

Wanneer zowel klanten als medewerkers hun elektrische auto bij jouw bedrijf willen opladen, is het wel zo handig als daar genoeg laadpalen voor zijn. Dus is het van tevoren goed te bedenken, hoe groot de vraag kan zijn voor laadpalen bij jouw bedrijf. Heb je medewerkers of klanten die elektrisch rijden? Kunnen dat er snel meer worden en hoe lang blijven zij om hun batterij op te laden?

Advies over laadcapaciteit

Eneco eMobility kan je helpen bepalen hoeveel laadcapaciteit voldoende is. Op basis van onder andere een telefonisch adviesgesprek, kan worden bepaald wat het beste aansluit op de laadbehoefte voor nu en in de toekomst. De laadbehoefte wordt onder andere bepaald door: het aantal bezoekers dat elektrisch rijdt, het aantal medewerkers, en de gemiddelde woon-werk afstand. Wil jij ook advies over de benodigde capaciteit? Wij bellen je terug.

    Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

    Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere, en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.