Werken bij

Ben je op zoek naar een uitdaging in de duurzaamheidssector? Heb jij de drive om elektrisch rijden en laden voor iedereen mogelijk te maken en geef jij om een duurzame toekomst? Kom dan werken bij Eneco eMobility. Wij zijn een jonge, energieke scale-up met slimme professionals.

Eneco eMobility

Onze vacatures

  woman with laptop

  We doen het samen

  Als internationale groeiende organisatie zijn we volop in ontwikkeling en daarom altijd op zoek naar de beste mensen die passen bij ons avontuur. Het avontuur van de beste duurzame dienstverlener worden in laadoplossingen. De beste mensen zien wij als mensen die zich intrinsiek laten leiden door onze waarden Drive, Together, Respect, en Getting the job done. Bekijk de video en maak alvast kennis met onze mensen.

  Solliciteren bij Eneco eMobility

  Ontmoetingen om wensen en verwachtingen door te spreken rondom een nieuwe baan zijn wel een beetje anders momenteel. Zo solliciteer je via Teams. In het eerste gesprek spreken de Teammanager en de Recruiter ervaringen met je door. Daarna word je uitgenodigd voor een online assessment om objectief te kijken naar je competenties, natuurlijke stijl en denkvermogen. Het laatste gesprek vindt plaats op ons kantoor, tegenover Rotterdam CS. Zo leer je onze werkomgeving kennen en ervaar je de werkcultuur.

   woman with leaves

   Onboarding bij Eneco eMobility

   We maken voor iedereen een persoonlijk onboarding programma zodat je een duidelijk beeld krijgt van jouw rol, je team, onze cultuur en de organisatie omgeving.

   Op dit moment werken we grotendeels vanuit huis. Ook dan vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk in verbinding te blijven met elkaar. Dit doen we bijvoorbeeld door virtuele stand-ups, zodat alle collega’s op de hoogte blijven van alle initiatieven.

    man talking