Haal het maximum uit je laadpaal

Met de SlimLaden®-app van Eneco ben je van dak tot wagen zeker van duurzaam en voordelig laden. Bespaar door op de voordeligste momenten te laden en laad direct vanuit jouw zonnepanelen.

Eneco eMobility
 • Haal het maximum uit je laadpaal

  Nu je de stap hebt gezet naar elektrisch rijden én laden wil je ook het maximum uit je laadpaal halen. Dat kan met de Eneco SlimLaden-app.

 • Laad altijd het voordeligst

  Jouw wagen altijd opgeladen op het door jou gewenste tijdstip. Zo voordelig mogelijk door zoveel mogelijk in de daluren op te laden.

 • Laad je wagen duurzaam op met je eigen zonne-energie

  Met de SlimLaden-app laad je vanaf nu je wagen duurzaam op met energie die je zelf opwekt met je eigen zonnepanelen.

Iedereen laadt voordelig met de SlimLaden app

Met de SlimLaden-app laad je voordelig in de daluren. Hiermee bespaar je tot € 300 bij 35.000 km per jaar. Het voordeel is gebaseerd op 35.000 km per jaar en een verbruik van 21 kWh per 100 km.

Verder is aangenomen dat: 90% thuis wordt opgeladen; het verschil tussen het piek- en daltarief 10 eurocent bedraagt en dat 50% van de laadsessie naar de daluren wordt verplaatst.

"Nu kan ik eindelijk laden op mijn eigen zonne-energie"

  Ook ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom heb ik vorig jaar zonnepanelen op mijn dak laten plaatsen. Nu ik elektrisch rijd, wil ik ook graag op de duurzaamste manier laden. Hoe leuk is het dat dit nu kan met de SlimLaden-app?

  Peter Desmet, klant bij Eneco eMobility

  Slim willen laden, maar nog geen laadpaal thuis?

  Wil je beginnen met slim laden, maar heb je nog geen laadpaal thuis? Kijk dan hier naar onze laadoplossingen voor thuis.

   Veelgestelde vragen over laden voor thuis