MijnLaden

Wat is MijnLaden?

Met je Eneco eMobility -laadpas of -laadpaal krijg je toegang tot je persoonlijke online MijnLaden-omgeving. Hier kan je het verbruik en de laadkosten van jouw elektrische auto inzien. Hoe MijnLaden werkt, hoe je inlogt en wat je kan in MijnLaden regelen leggen we hieronder uit.

Wat is MijnLaden en wat kan je ermee doen?

In je MijnLaden-account vind je informatie over:

  1. Hoeveel je hebt gereden en wat de gemaakte kosten zijn.

  2. Het instellen van het vergoedingstarief voor de elektriciteit die je gebruikt om je wagen op te laden.

  3. De hoeveelheid CO2 die je hebt bespaard door elektrisch te rijden.

  4. Je facturen.

  5. Waar je met je laadpas of laaddruppel kan laden.

Hoe werkt MijnLaden?

Op de startpagina van MijnLaden vind je meer informatie over je laadsessies, waaronder het aantal geladen kWh met je laadpas of laadpaal, het aantal gereden kilometers, de kosten die je hebt gemaakt en de te ontvangen vergoedingen.

Laadsessies

In de meeste gevallen vind je de laadsessies met je laadpaal of laadpas direct terug in MijnLaden. Soms kan het echter een aantal dagen duren voordat je alle transacties in MijnLaden kan raadplegen.

Ontbreekt er na een aantal dagen nog steeds een laadsessie in MijnLaden? Dan kan het zijn dat de laadpaal geen verbinding heeft met onze systemen. Geen zorgen: de laadsessie wordt wel geregistreerd. Onze klantenservice  kan je de details over de ontbrekende laadsessie geven.

Facturen

Rond de 15e van iedere maand kan je de factuur en specificaties over de afgelopen maand in MijnLaden terugvinden. Heb je eens bij een andere laadpaal geladen en wil je weten hoeveel dat kostte? Dan vind je die info hier ook terug.

Gegevens wijzigen?

Wil je je adres of rekeningnummer wijzigen? Op de pagina 'Profiel' kan je je persoonsgegevens aanpassen.

Hoe gebruik je MijnLaden op je telefoon?

De MijnLaden-omgeving is een online webomgeving. Je kan met de webbrowser op je mobiele telefoon, bijvoorbeeld Google Chrome, makkelijk naar de MijnLaden-omgeving surfen. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je dit doet.

Meestgestelde vragen