Laadpunt Eneco eMobility

Overweeg je een elektrische Mercedes-Benz te gaan rijden? Na het lezen van onze brochure ben je beter voorbereid en weet je welk type laadpunt het beste bij jou past. Bekijk de brochure via onderstaande button.

Eneco eMobility

Vertrouw op Mercedes-Benz en Eneco eMobility

Mercedes-Benz wil altijd het beste voor je. Daarom koos het merk voor een partnership met Eneco eMobility, een top drie laaddienstverlener met laadpunten voor thuis en op de zaak. Met onze kennis en expertise helpen wij onze klanten al meer dan tien jaar moeiteloos om te schakelen naar elektrisch rijden. Met een laadpunt van Eneco eMobility laad je altijd op 100% duurzame stroom afkomstig van de zon en de wind. Op die manier draag je optimaal bij aan een schonere wereld.

Zakelijk elektrisch rijden

Onze Alfen Pro-line werkt als een publiek laadpunt: je houdt je laadpas ervoor en je kunt laden. In het laadpunt zit een SIM-kaart die verbonden is met onze Eneco eMobility back office. Wij lezen maandelijks uit hoeveel kWh jouw laadpunt heeft geladen en verrekenen de verbruikte stroom. Zo betaal je met je laadpas voor het laden, zonder dat de stroomkosten stijgen.