Installatiepartner AEW

Eneco eMobility werkt samen met zes installatiepartners voor het installeren van laadpalen. AEW is een van onze partners. Hier leggen we uit hoe AEW te werk gaat. We vertellen hoe je contact kan opnemen met AEW en beantwoorden veelgestelde vragen. 

Eneco eMobility

Wanneer kom ik in contact met AEW?  

AEW installeert jouw laadpaal. Nadat je een offerte hebt aangevraagd, bekijken AEW en je vaste contactpersoon bij Eneco eMobility Installations alle door jou verstrekte informatie. Denk aan foto's van je meterruimte en zekeringkast. Als er vragen zijn, kan AEW of je vaste contactpersoon je opbellen of een afspraak maken voor een locatiebezoek. Zijn er geen vragen? Dan krijg je van ons direct een offerte.

Locatiebezoek 

Bij een locatiebezoek komt een AEW-monteur bij je thuis om de situatie te bekijken en eventuele vragen te beantwoorden. Met deze aanvullende informatie kunnen we je offerte volledig maken. 

Installatie-afspraak  

Als je akkoord gaat met de offerte, neemt je vaste contactpersoon bij Eneco eMobility Installations contact met je op om een afspraak te maken voor de installatie van je laadpaal. 

Wil je de installatie-afspraak liever op een latere datum inplannen? Bijvoorbeeld omdat je nog wacht op je nieuwe elektrische auto of een netverzwaring? Dan kan je je vaste contactpersoon bellen of e-mailen voor een nieuwe afspraak.

Hoe neem ik contact op met AEW?

Eneco eMobility

Openingstijden klantendienst: 09:00 tot 17:30 uur. 

FM_projects@eneco.nl

Helpt AEW ook bij storingen aan mijn laadpaal?

Na de installatie verzorgt AEW, samen met Eneco eMobility Installations, het technische onderhoud van je laadpaal. Bijvoorbeeld als een onderdeel kapotgaat of er een technische storing is. De communicatie hierover loopt via onze klantendienst. Bij storingen maken we een hulpticket aan. Afhankelijk van de aard van het probleem komt AEW of de leverancier van de laadpaal bij je langs. We houden je hiervan op de hoogte. 

AEW of de leverancier neemt steeds contact met je op voor een afspraak. Binnen vijf werkdagen komt een monteur langs om de storing te verhelpen. 

Meer over het aanvraagproces van mijn laadpunt

Meer over de installatie van mijn laadpunt

Meer over storing van mijn laadpunt