Ecotop DC 30

Voor de snelle beslisser

Een snellader is uitermate geschikt voor de dealers die regelmatig elektrische auto’s afleveren of voor onderhoud krijgen in de werkplaats. De laadsnelheid van een gewone laadpaal i.c.m. met de omvormer van de auto’s is dan vaak niet hoog genoeg om de batterij op tijd weer vol te hebben.

Als er dit jaar nog een snellader wordt afgenomen met eventuele betaling in 2021, kunnen wij een zeer scherp tarief hanteren.

Bij interesse stuur dan een e-mail naar: robert.molendijk@eneco.com.

Eneco eMobility

Samenwerking met Ecotap

Samen met Jaguar Land Rover Nederland heeft leverancier Ecotap een semi-snellaad oplossing ontwikkeld voor de 1 fase variant het Ecotap type DC 15kW. Deze is nu verder ontwikkeld naar de DC 30kW variant om de Jaguar I-PACE nog sneller te kunnen laden.

De Ecotap® type DC snellader kan ingezet worden voor alle Jaguar Land Rover modellen die geleverd zijn met eeen zogenaamde CCS aansluiting. De lader heeft een DC power output van maximaal 30kW. Hiermee kan de I-PACE in minder dan 3 uur volledig opgeladen worden bij een maximale aansluiting. Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van de auto en het beschikbare vermogen in het pand.

De snellader wordt aangeboden met een 3 meter vaste kabel met CCS connector, daarnaast ook nog optioneel uit te breiden met montagepaal.

  Hardware prijs

  De Ecotap DC30 (30kW) bieden wij aan voor:

  1. DC30 wandmodel: € 6.520 per stuk

  2. DC30 incl. montagepaal: € 6.720 per stuk

  Prijzen excl. btw en installatie

  De installatie prijs bieden wij i.o.m. Jaguar Land rover aan op basis van een schouw op locatie. Indien de installatie wordt uitgevoerd door uw eigen installateur, dan komen wij de hardware alleen afmonteren en in bedrijf stellen.

  Bekijk hier verdere specificaties.

  Voor de snelle beslisser

  Indien u dit jaar nog een snellader van ons afneemt, kunnen wij al introductie eenmalig een zeer scherpe prijs hanteren (oplopend tot € 700):

  1. DC30 wandmodel: € 5.865 per stuk

  2. DC30 incl. montagepaal: € 6.045 per stuk

  Prijzen excl. btw en installatie

  De Ecotap DC15 (15kW) bieden wij aan voor:

  1. DC15 wandmodel: € 4.805 per stuk

  2. DC15 incl. montagepaal: € 5.000 per stuk

  Prijzen excl. btw en installatie

  Bij interesse stuur dan een e-mail naar: robert.molendijk@eneco.com