Speciaal voor BDO-medewerkers: laadpaal + installatie vanaf € 1.500

BDO Laadoplossingen

Je wil snel, makkelijk en veilig jouw auto kunnen laden. Thuis, op het werk en onderweg. Op deze pagina vind je speciale tarieven voor BDO-medewerkers.

Eneco eMobility

Kosten laadpaal​ en installatie

Welke laadpaal past het beste bij je? Dat is afhankelijk van meerdere factoren: Je net aansluiting, jouw auto, en je woonsituatie. Wij begrijpen dat je inzicht wilt hebben in de kosten van de aanschaf van een laadpaal en de installatiekosten. Hieronder vind je een overzicht van de kosten verbonden aan het plaatsen van jouw laadpaal. Als je kiest voor een socket model, dan krijg je een laadpaal zonder vaste kabel. Kies je voor een laadpaal met vaste kabel, is deze te verkrijgen in twee lengtes van 5 meter en 8 meter. Afhankelijk van de gewenste locatie van de laadpaal moet er gegraven worden, bijvoorbeeld wanneer je voor een paalmodel kiest. Dit tarief is afhankelijk van het aantal meter. In de onderste tabel vind je deze kosten terug

Alfen Eve Single Pro-Line: 3x32ATypeKosten
WandmodelSocket of vaste kabel 5 meter€ 990,-*
PaalmodelSocket of vaste kabel 5 meter€ 1.165,-*
Alfen Eve Single Pro-Line: 3x32ATypeKosten
WandmodelVaste kabel 7,5 meter€ 1.070,-*
PaalmodelVaste kabel 7,5 meter€ 1.245,-*

Graafwerkzaamheden

Als er graafwerkzaamheden nodig zijn bij de installatie van je laadpaal dan gelden de tarieven hiernaast.

* De tarieven zijn excl. btw.

** >15 volgt maatwerk offerte

*** Mogelijke extra kosten verzwaren, te regelen met netbeheerder


Aantal meter graven Kosten bij installatie vanaf (bij 1-fase)Kosten installatie vanaf (bij 3-fase)***
Tot 1 meter€ 465,-*€ 600,-*
1 - 5 meter€ 635,-*€ 770,-*
6 - 10 meter€ 805,-*€ 940,-*
11 - 15 meter**€ 975,-*€ 1.110,-*

Welke laadpaal voor thuis?​​

Welke laadpaal past het beste bij jouw huis? Betekent meer vermogen altijd sneller laden? Wij begrijpen dat je met vragen zit als je een laadpaal wilt aanschaffen. Welke laadpaal het beste bij je past, is afhankelijk van drie factoren: de netaansluiting van jouw huis, jouw elektrische auto en jouw persoonlijke situatie. Je kunt er meer over lezen in ons artikel ‘Hoe krijg ik thuis een laadpaal?’.

  Onze laadpalen zijn stroomleverancier onafhankelijk​

  Als je een laadpaal aanschaft bij Eneco eMobility, dan blijf je vrij in jouw keuze van energieleverancier. Je kunt gewoon bij jouw huidige energieleverancier blijven.

  Stroomvergoeding​

  Wanneer je jouw auto oplaadt, ga je meer elektriciteit verbruiken. Maandelijks lezen we jouw laadpaal op afstand uit en vergoeden wij de geladen stroom van de voorgaande maand op het door jouw opgegeven rekeningnummer. Het vergoeden van de geladen stroom noemen wij verrekenen. Kijk deze video voor meer uitleg over kosten en verrekening van een thuislaadpaal. De laadtransacties worden vergoedt aan jezelf en in rekening gebracht bij jouw werkgever.

  Na installatie kun je in je persoonlijke MijnLaden omgeving een tarief voor stroomvergoeding aanvragen dat overeenkomt met het tarief van jouw stroomleverancier.

   Dynamic Home Load Balancing​​

   Jouw thuislaadpaal kan worden voorzien van dynamische loadbalancing. Hiermee kan jouw elektrische auto optimaal worden geladen zonder jouw aansluiting te verzwaren. Omdat de laadpaal minder vermogen krijgt op het moment dat je veel andere apparaten gebruikt en meer als je weinig apparaten gebruikt. Zo maken we slim gebruik van de beschikbare capaciteit, en heb je geen extra kosten bij het verzwaren van jouw netaansluiting. Voor Dynamic Home Load Balancing wordt een meerprijs van minimaal €110,- excl. btw in rekening gebracht.