Installatie, hosting, onderhoud en service

Eneco eMobility B.V. is een top 3 laaddienstverlener in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. 

Wij geven advies op maat en verzorgen de installatie van de laadpalen, de hosting, het onderhoud en de service bij storingen en problemen. 

Zo heb je altijd de zekerheid dat jij en je collega’s klaar zijn om op weg te gaan.

Drie laadpalen in het platteland

Van startup naar scale-up

Eneco eMobility is in 2007 begonnen als een afdeling ‘Elektrisch Laden’ binnen Eneco. In maart 2018 zijn we een zelfstandige onderneming geworden, ressorterend onder de koepel van Eneco Group.

Sindsdien groeien we hard: van begin 2019 met 20 fte naar meer dan 100 fte per februari 2020.

Wij zijn gevestigd in hartje Rotterdam en bieden hoogwaardige laaddienstverlening voor zakelijke en particuliere klanten.

100% onafhankelijke dienstverlener

Ondanks dat Eneco eMobility 100% dochter is van Eneco, is de klant vrij in zijn keuze voor stroomleverancier. Voor onze laaddienstverlening lezen wij uw laadpunt op afstand uit via een simkaart. Wij hoeven daarvoor geen contact te onderhouden met uw stroomleverancier, en zijn dus een volledig (100%) onafhankelijke laaddienstverlener.

Eneco eMobility werkwijze icons
Papendal

Duurzaam ondernemen met Eneco eMobility

Bij Eneco eMobility vinden wij het belangrijk dat elektrisch rijden ook echt duurzaam is. Daarom laad je bij Eneco eMobility altijd op 100% duurzame stroom, afkomstig van Europese zonne- en windenergie. Zo helpen we jouw onderneming nog duurzamer te maken en CO2-uitstoot door voertuigen met wel 70% te reduceren.

Wanneer is elektrisch rijden aantrekkelijk?

Lees onze whitepaper van 10 pagina’s