Samen maken we eMobility e-asy

Wij bouwen samen aan onze toekomstgerichte organisatie. Dit betekent voor jou, dat er volop mogelijkheden zijn om jouw kennis, ervaring en nieuwsgierigheid toe te voegen. Elke mening telt en we luisteren écht naar elkaar. Na ruim 10 jaar weten we nog steeds niet alles en is er nog veel te ontdekken.

Als zelfstandige dochteronderneming van Eneco ervaren we de kracht van een sterk merk en tegelijkertijd hebben we de vrijheid om onze eigen beslissingen te nemen. Dit zorgt ervoor dat we door autonome groei en door overnames snel zijn gegroeid in Nederland, België en Duitsland. Op dit moment werken we hard aan een door data gedreven organisatie zodat we er helemaal klaar voor zijn om de mobiliteitstransitie verder vorm te geven. Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures

Duurzaamheid

Wij bieden duurzame laadoplossingen op 100% groene stroom en zetten ons in voor elektrisch rijden. Als je bij Eneco eMobility werkt, lever je automatisch een bijdrage aan de mobiliteitstransitie én een duurzame wereld. Samen werken wij aan een betere, groenere toekomst.

Onze verhalen

Ben je nieuwsgierig naar verhalen van onze collega’s? Bekijk dan de video van onze collega Karin, Product Manager en Ruben, Lead IT.

AV_eMobility-studiobeelden-wide_05

Onze Cultuur

Onze cultuur is ons succes en wat Eneco eMobility uniek maakt. Iedereen werkt vanuit de kernwaarden Drive, Getting the job done, Respect en Together. Ze verbinden ons en laten zien hoe we met elkaar én met onze partners omgaan. Samen hebben we deze vier waarden geformuleerd dus voor ons spreekt het voor zich dat we ze naleven in de praktijk.

Wil je onze cultuur ervaren? We vertellen er graag meer over in onderstaande video.

Wanneer is elektrisch rijden aantrekkelijk?

Lees onze whitepaper van 10 pagina’s